BLAMČINA! Miljana UZJAHALA ovog zadrugara, TRESE se MESO, svi gledaju ŠOKIRANI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2020, 00:27

BLAMČINA! Miljana UZJAHALA ovog zadrugara, TRESE se MESO, svi gledaju ŠOKIRANI! (VIDEO)

Neprimereno!

U "Zadruzi" je u toku izbor za najlepšu učesnicu i učesnika "Zadruge". Nakon što su zadrugarke pokazale svoje atribute, na red je došla Miljana Kulić, koja je u toku svog plesa, pokazala i previše.

 Ona je plesala sa Kristijanom Golubovićem, bez  balama je pokazala sve svoje fizičke nesavršenosti, a zatim je uzjahala Nenada Lazića simulirajući s*ks.

Svi koji su bili u studiu pokušali su da skandiranjem i uzvicima, daju Miljani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podstrek, ali njen nastup je bio prilično neprikladan.

 Kako je sve izgledalo, pogledajte na videu u prilogu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) "BILO MI JE TEŠKO, PLAKALA SAM!" Luna priznala da se čula sa Anabelom posle veridbe, a usred intervjua na Marka umalo NALETEO TRAMVAJ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.