POJAVILA SE SLIKA IZA REŠETAKA: Doskorašnja voditeljka Parova završila u ZATVORU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAVILA SE SLIKA IZA REŠETAKA: Doskorašnja voditeljka Parova završila u ZATVORU (FOTO)

Kriva je

Slađana Petrušić, mnoge je iznenadila, kada je objavila "zatvorsku" fotografiju, na kojoj se za rešetke od ćelije drži obema rukama. Ceo Instagram je skočio, kada je još primećeno da je kao od panike i straha zinula i otvorila oči. Za ovu scenu odenula je dobro poznato odelo na pruge, kao na filmu! Ni kapu nije izostavila.

😥

A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana) on Oct 6, 2019 at 12:17pm PDT

"Ti si kraljica" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo je jedan od komentara, ali voditeljka nije "izlazila iz lika", već je samo potpisala fotografiju tužnim smajlijem i nije se dalje oglašavala.

Iako je u pitanju samo šala, mnogo je onih koji je nisu isprva shvatili. Podsetimo, bivša voditeljka "Parova", koju veliki broj fanova ovog rijalitija očekuje da se pojavi i u aktuelnoj sezoni, osuđena je u Trećem osnovnom sudu, prvostepenom presudom na šest meseci zatvora, zbog toga što je 2015. pretukla Jelenu Golubović u ovom rijalitiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO 18+) Raširila ribicu! Voditeljka Parova ko od majke rođena!

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019

Bivša voditeljka “Parova” Slađana Petrušić odlučila je da šokira ceo region svojom ekspilicitnom fotkom!. Naime, svetlost dana je ugledala njena potpuno naga fotografija.. Slađa zavodljivo pozira ispred ogledala, a na sebi nema ništa! Na spomenutoj fotki ona je raširila međunožje, a može...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.