(FOTO 18+) Raširila ribicu! Voditeljka Parova ko od majke rođena!

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO 18+) Raširila ribicu! Voditeljka Parova ko od majke rođena!

Bivša voditeljka “Parova” Slađana Petrušić odlučila je da šokira ceo region svojom ekspilicitnom fotkom!
Naime, svetlost dana je ugledala njena potpuno naga fotografija.
Slađa zavodljivo pozira ispred ogledala, a na sebi nema ništa! Na spomenutoj fotki ona je raširila međunožje, a može se videti kako se drži za grudi.
– Bog je stvorio Evu golu i nije joj ostavio kofere pune haljinica. Poštujmo Božje želje! Ne kvarimo mu umjetnost odjećom. Vruće je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u pm!( nadam se da neću zbog psovke u pakao).








View this post on Instagram















Bog je stvorio Evu golu i nije joj ostavio kofere pune haljinica…poštujmo Božje želje! Ne kvarimo mu umjetnost odjećom🙄😁😍Vruće je u pm😫!( nadam se da neću zbog psovke u pakao🤔)
A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana) on Aug 30, 2019 at 8:59am PDT


Ko bi rekao da će javnost imati prilike da vidi obnaženu voditeljku? Još jednom Petrušićeva je uspela sve muškarce da baci u trans!
The post (FOTO 18+) Raširila ribicu! Voditeljka Parova ko od majke rođena! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.