POJAVILA SE ISPRED MOJE ZGRADE! Kuma Dejana i Dalile progoni Aleksandru - Ne znam kako zna gde živim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 10:45

"POJAVILA SE ISPRED MOJE ZGRADE!" Kuma Dejana i Dalile progoni Aleksandru - Ne znam kako zna gde živim!

Njihov odnos je pun turbulencija!

Već danima se polemiše o odnosu venčane kume Dalile i Dejana Dragojević, Gordane Vasić, i Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. Aleksandra je u emisiji "Narod pita" otkrila nepoznate detalje ovog i odnosa i kako ju je Goca čekala ispred zgrade u kojoj živi.

- Čula si podršku, kuma Goca je bila na venčanju Dalile i Dejana i žalila se da su oni stipse - rekla je Ivana.

- Da, ja sam bila u emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad je ona pričala. Ona je legenda da nema veće. Ona je prošle godine Filipu ispričala kako je Dalili i Dejanu poslala cveće sa biserima i Filip ju je preimenovao u kumu Biserku. Kako se situacija promenila ona se odrekla Dalile, ali bila je stvarno njihova venčana kuma. Svake godine prati rijaliti i zaludi se sa nekim parovima i tako sa mnom i sa Filipom - rekla je Aleks.

- Šta se tu desilo? - pitala je Ivana

- Ona nam je stalno slala poklone u Zadruzi. Zvoni meni telefon i javljam se kad kuma Goca i tu smo krenule u razgovor. Bila je mesečnica meni i Filipu i ona je meni donela poklon ispred zgrade. Filip kao Filip sa njom voli da se našali preko glasovnijh poruka, sve je bilo super, odlično. Morala sam da zapratim kumu Gocu da bih poslala Filipu i kad sam skrinšotovala otpratila sam je i ona se naljutila i zbog toga nas je popljuvala, pa nas je sinoć opet hvalila. Meni nije jasno šta ona radi, ali ozbiljna je legenda. Neće mi biti kuma ako se budem udavala. Pre Hrvatske sam otišla da se spakujem kući, a ona me je čekala ispred zgrade sa suprugom svojim. Ne znam kako zna gde živim, ali čekala me je - rekla je Aleks.

- Kuma je kralj - rekao je Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.