POHVALILA SE NOVIM GRUDIMA! Pokazala kako izgledaju posle operacije, pa joj se OMAKLO? Svi gledaju u OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POHVALILA SE NOVIM GRUDIMA! Pokazala kako izgledaju posle operacije, pa joj se OMAKLO? Svi gledaju u OVO!

Poprsje u prvom planu.

Bivša učesnica druge sezone rijalitija ''Zadruga'', Aleksandra Subotić, podelila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj joj je poprsje u prvom planu, što su mnogi nakon njene operacije smanjivanja grudi, jedva dočekali.

Međutim, ono što joj je po svoj prilici promaklo jeste da joj se ispod kupaćeg nazire i rez od operacije koju je imala pre samo deset dan.

Podsetimo, Aleksandra je dugo priželjkivala da smanji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje petice, kako iz estetskih, tako i iz zdravstvenih razloga, budući da je imala ozbiljne bolove u kičmi zbog težine grudi. Ona je sada i više nego zadovoljna izgledom svog poprsja, te ga ponosno pokazuje na društvenim mrežama.

Još malo je ostalo do kraja odmora :) i krecemo sa radom punom parom ❤️! Reklame, spotovi, emisije.... Svasta vas nesto ocekuje!!! 🥰 Ljubi vas vaša Alex ❤️❤️❤️❤️ #eyes #blueeyes #look #nomakeup #sexy #natural #girl #fashion #fashionnova #fashionista #mood #inlove ❤️

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Aug 13, 2019 at 12:51pm PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.