POGAZILA SVOJU REČ! Miljana MOLILA Zolu za poljubac, a onda je uradila OVO! On PREBLEDEO od muke! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 11:20

POGAZILA SVOJU REČ! Miljana MOLILA Zolu za poljubac, a onda je uradila OVO! On PREBLEDEO od muke! (VIDEO)

Zbunio se!

Nakon višečasovnog ragovora sa Lazarem Čolićem Zolom, Miljana Kulić je opet izgubila tlo pod nogama, pa mu je pala u zagrljaj i sela u krilo bivšeg.

Iako je Zola bio izričit, i nije joj dozvoljavao da mu priđe, Miljana je bila uporna, pa je opet završila u blizini njegovog lica. Ona je navaljivala i pokušavala da ga poljubi i zagrli, ali je on na sve načine gurao od sebe, rekavši da se blamira i da se ponižava.

Ona se u nekoliko puta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i izvikala na njega, ali do onoga što je želela nije dolazilo. Ona ga je ubeđivala da se šali, ali on nije bio istog raspoloženja. Međutim, Miljana ne bi bila Miljana kada ne bi uradila ono što je naumila. Naime, ona je uspela da privuče Zolu sebi, nakon čega su završili na krevetu ljubeći se.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SAMO U PENI Napravila sebi potpuni ugođaj, provocira više nego ikad (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.