PODRŽALA JE U PROMENI POLA! Popularna glumica šokirala javnost: BORIĆU SE ZA NJENA PRAVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 19:29

PODRŽALA JE U PROMENI POLA! Popularna glumica šokirala javnost: "BORIĆU SE ZA NJENA PRAVA!"

Hrabra odluka!

U razgovoru u emisiji "Morning Džo", snimljenim pre izbijanja štrajka udruženja SAG-AFTRA, junakinja filma nagrađenog Oskarom "Everything Everywhere All At Once" govorila je o svom novom grafičkom romanu "Majka priroda" i pokrenula priču o zaštitničkom odnosu prema ćerki Rubi (25), koja je transrodna osoba.

Glumica Džejmi Li Kertis govorila je u novom intervjuu o rastućoj transfobiji, iz pozicije majke transrodne žene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ovaj život je o ljubavi. Roditeljstvo podrazumeva ljubav i ja volim svoju ćerku - rekla je ona.

- Ljudi su govorili da sam divna što sam prihvatila svoju ćerku, a ja sam ih pitala o čemu govore. To je moja ćerka, došla je i rekla mi ko je i šta je, a ja sam joj samo poželela dobrodošlicu. Boriću se za njeno pravo da postoji i bude ono što jeste protiv svakoga ko tvrdi drugačije. Postoji mnogo toga što ne znam i želim da naučim - zaključila je.

A post shared by Da se zna! (@dasezna.lgbt)

Džejmi je svojim primerom pokazala da nije teško biti dobar roditelj, za početak je dovoljno da volite i razumete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.