PODNEĆU TUŽBU - Majka zadrugarke OGORČENA na Janjuša: Nakon uvreda SREŠĆE SE NA SUDU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 21:32

"PODNEĆU TUŽBU" - Majka zadrugarke OGORČENA na Janjuša: Nakon uvreda SREŠĆE SE NA SUDU

Opalila rafal po Janjušu...

Zadrugarka Anđela Šparavalo, našla se na meti javnosti nakon svojih postupaka u "Eliti" koji su zaintrigirali javnost.

Naime, Anđela je počela da se druži sa Slađom Lazić Poršelinom, što je naletelo na mnogi broj osuda, pored čega je zaratila i sa Markom Janjuševićem Janjušem.

U njihovoj svađi su pljuštale uvrede, a sve je počelo od momenta kada mu se Šparavalo suprotstavila potkačivši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga za Enu, njegovu bivšu suprugu.

Povodom toga što je Anđelu na današnjem nominovanju od strane Odabranih ponovo potkačio, oglasila se njena majka Aleksandra, te je bosula rafalnu paljbu po Janjušu.

- Htela sam da kažem da je Janjuš napadao bez ikakvog argumenta, izvređao je na najgori mogući način, prosto sam ogorčena! Ona je ušla u rijaliti, ja sam znala u koji program ulazi, ali onakve osude i onakvo pljuvanje da je, valjda, prostitutka. Planiram i tužbu da podnesem! Ovo je neumereno da on naziva nju, animatorku, svakakvim imenima. Toliko sam iznervirana, više ne mogu ni da se setim šta je pričao. Ona je dete koje nema nijednu mrlju - rekla je njena majka, te je na konstataciju da je Janjuš nazvao Dalilom sa Aliekspresa rekla:

Da, jeste, kao druga Dalila. Nema veze, niti Dalilu vređam, taman posla, ali je mnogo neukusno. Rekao je: "Fuk**etina sa instagrama", setila sam se, ne znaš nijednu mrlju, da bi takve stvari iznosio. Ja sam ogorčena! - dodala je ona.

Kada je reč o druženju sa Slađom, njena majka je istakla da su priče o tome da će joj ćerka postati starleta totalno van pameti, ali je pohvalila Poršelinu.

- Starleta?! To mi je van pameti. Ona je mlada, ušla je tamo nesnađena skroz, Slađa iskusan igrač...Slađa nju lepo savetuje, ja kako gledam. Ja imam 42 godine, nije velika razlika između mene i Slađe. To kao skidanje u kombinezonu što je bilo...Zbog čega su je osudili?! To je bio maskenbal, nije to bilo. To je jadno da nemam reči, ne znam ni ko je izneo to za starletu. Verujte mi da se ona više šali, ja mislim da nju to pogađa, ali neće da iznosi, ona će to da trpi...Slađa joj odgovara, diže je, žiri je komentarisao lepo, šou - rekla je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.