POCEPANA I RAŠČUPANA: Ovako izgleda Luna samo dan nakon venčanja - NISAM U STANJU DA SLAVIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 14:08

POCEPANA I RAŠČUPANA: Ovako izgleda Luna samo dan nakon venčanja - NISAM U STANJU DA SLAVIM!

U Kućnom izdanju.

Luna Đogani i Marko Miljković juče su se u Opštini Rakovica venčali. A danas, dan nakon venčanja, ispred zgrade u kojoj živi pojavila u trenerci.

Luna je izvela da prošeta psa u kučnom izdanju te je na sebi imala pocepanu trenerku i raščupanu kosu pokupljenu u punđu a preko lica masku.

Ona je šetnju psa  iskorstila da da izjavi te je objasnila da sada nije u stanju da slavi zbog stranja u kom se nalazi.

- Čekamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bebu svaki dan, dobro sam, koliko mogu. Odradili smo to samo zbog bebe, morali smo. Slavlje će biti kad dođe beba. Ja sad ne mogu ništa, nisam u stanju ni da slavim ni da budem sređena, ni ništa - reklaje Luna za Blic.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LUNA I MARKO RAZVEZALI JEZIK O VENČANJU On je odmah razrešio misteriju oko prve bračne svađe: "Spekuliše se svašta"

Izvor: Blic, 17.Maj.2021

Marko Miljković i Luna Đogani juče su stali na ludi kamen u opštini Rakovica. Iako se polemisalo da je venčanje lažno, danas se mladoženja oglasio na svom Instagram storiju gde je potvrdio da je sve istina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.