POČEO DA MUVA JELENU! Ou! Šta će reći Ivan?! Kuliraj ga i PLAKAĆE! On je ALKOS! Lukavo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 16:03

POČEO DA MUVA JELENU! Ou! Šta će reći Ivan?! "Kuliraj ga i PLAKAĆE! On je ALKOS!" Lukavo! (VIDEO)

Koristi priliku?

Jelena Ilić je sada slobodna devojka i nema nameru da se vraća bivšem dečku, Ivanu Marinkoviću. Ovo je, po svemu sudeći, odlučio da iskoristi Goran Stevanović Pegi.

On ju je prijateljski savetovao, ali je tom prilikom počeo da joj govori da treba da zaboravi Ivana i krene dalje, a to je u nekom trenutku počelo da liči na muvanje.

- Nemoj da se nerviraš jer dok se nerviraš on misli da ti je stalo do njega. Kuliraj ga i plakaće. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ti možeš da imaš koga god želiš - govorio je Pegi.

- Mnogo bih se razočarao kada bi želela da se pomiriš sa njim, ti možeš da imaš koga hoćeš šta ti treba kockar i propalica. On je alkoholičar, kakav voditelj, još ovu sezonu je ovde, a posle ko zna - savetovao je Stevanović Jelenu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.