Izvor: Svet, 25.Okt.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PO PRVI PUT! Oglasila se Ana Sević nakon Darkove nesreće! Evo šta je rekla!

Supruga povređenog pevača Darka Lazića oglasila se povodom teške situacije koja je zadesila porodicu Lazić.
Ona se preko svog Instagram profila zahvalila svim prijateljima, kolegama onim akoji misle na Darka pa objasnila da krv nije potrebna. Ona je napisala:
“Hvala vam na podršci i molitvama. krv nije potrebna, a ako do toga dođe, prvo ću vas ja obavestiti. Nadamo se i verujemo u najbolje.”

Podsetimo, pevač Darko Lazić (27) juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u Brestaču kod Pećinaca. Popularni folker je nakon toga hitno prebačen u KBC Zemun, gde se lekari bore za njegov život, a već drugi dan je veštački izazvanoj komi.
SvetSvet
The post PO PRVI PUT! Oglasila se Ana Sević nakon Darkove nesreće! Evo šta je rekla! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Brate, što nisi pazio?!" POTRESNE REČI Lazićevog prijatelja: Prisetio se Darkove nesreće na motoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018

Teško povređeni Darko Lazić doživeo je stravičnu nesreću u utorak nešto posle 8 časova, a njegovi prijatelji pričaju nam da je popularni pevač bio opasan vozač i prisećaju se njegove nesreće kada je pao sa motora...Darko Lazić, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreću, nalazi se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Naslovne strane: Darko Lazić, udar na knjigu generala...

Izvor: B92, 25.Okt.2018

Na naslovnim stranama dnevnih listova od petka najviše o zdravstvenom stanju pevača Darka Lazića, koji se nalazi u bolnici posle teške saobraćajne nesreće...“Novosti” o “udaru na knjigu generala”, Pavkovićev ratni dnevnik iz 1999. trn u oku NVO i takozvanom civilnom sektoru...“Blic”...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.