PLAŠIM SE SEBE! Majin OTAC o ULASKU u Zadrugu, OGORČEN je na Janjuša: On meni NE SME DA PRIĐE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 20:08

"PLAŠIM SE SEBE!" Majin OTAC o ULASKU u Zadrugu, OGORČEN je na Janjuša: "On meni NE SME DA PRIĐE!"

Haos! Poludeo je!

Radomir Marinković, otac Maje Marinković, koja je u rijalitiju "Zadruga" ušla u ljubavnu vezu sa oženjenim Markom Janjuševićem, oglasio se za naš portal Srbija Danas, te otkrio, šta bi se dogodilo kada bi sada, on, ušao u rijaliti.

Vidno razočaran, izjavio je da se plaši samog sebe, te i da bi sigurno napravio haos:

- Da, ušao bih. Mislim da bi napravio haos! Plašim se da bih napravio haos! Ne bi bilo dobro ni za mene, ni za mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tamo! Bolje ne! Bolje, izdržaću još ovih mesec dana, nema spavanja i dalje - rekao je Taki za Srbija Danas, pa dodao, šta bi se desilo da dođe do suočavanja njega i Janjuša:

- Ja mislim da on meni ne sme da priđe! Ne bi se desilo ništa. Ona nema hrabrosti da kaže: "Taki, ovo je moj dečko". Nikada me nije upoznala sa svojim dečkom. - rekao je Radomir.

Ceo potresni intervju za Srbija Danas, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.