PLAŠIM SE... Nadežda STRAHUJE da je Toma ne PREVARI u Zadruzi MOŽE DA VIĐA DETE I TO JE TO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2020, 22:34

"PLAŠIM SE..." Nadežda STRAHUJE da je Toma ne PREVARI u Zadruzi "MOŽE DA VIĐA DETE I TO JE TO"

Nije joj lako!

Toma Panić aktuelni učesnik "Zadruge 4" i Nadežda Biljić pevačica i bivša zadrugarka prve i druge sezone, nedavno su postali roditelji.

A post shared by @nadezda_biljic_official on Sep 5, 2020 at 3:45am PDT

Oni su ipak doneli odluku da se rastanu na par meseci, jer je Toma odlučio da uđe u "Zadrugu", a kako prenose domaći mediji Nadežda je uplašena za budućnost njihovog odnosa.

- Nadežda je pristala da on uđe, jer im >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba novac, a realno, ona ne može da peva, ima bebu kod kućei pritom nema nastupe zbog korone, a Toma ionako ništa ne radi. Dogovorili su se da on uđe, jer ona mora da bude uz Longa, ali ga je upozorila da pazi na ponašanje. Rekla mi je: "Plašim se da će me Toma prevariti, mnogo devojaka će biti unutra. daljina čini svoje, mesecima se nećemo videti. Bude li me prevario, naš brak je gotov! Može da viđa dete i to je to!" - otkriva izvor, a prenosi "Srpski telegraf".

A post shared by @nadezda_biljic_official on Feb 16, 2020 at 7:59am PST

- Ulazim zbog para i to je to. To je glavni motiv. Od mene možete očekivati svašta kao i u prošlim sezonama - rekao je Toma.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.