PLAKALA SAM I PITALA DA LI MOŽE SVE DA SE UNIŠTI! Vesna Dedić otvorila dušu - mnogi su je sabotirali i pravili joj spletke

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 22:08

"PLAKALA SAM I PITALA DA LI MOŽE SVE DA SE UNIŠTI!" Vesna Dedić otvorila dušu - mnogi su je sabotirali i pravili joj spletke

Sada je zahvalna onima koji su joj pravili probleme u životu!

Vesna Dedić novinarka i kniževnica gostovala je u emisiji "Chit Chat" na "Hype" televiziji i voditelju Nemanji Kovačeviću otvorila dušu.

Sa kojim se preprekama susretala, zašto je na samom početku karijere želela da odustane od pisanja, i šta su je sve negativne stvari naučile u životu:

- Sad u ovim godinama znam i beskrajno sam zahvalna svima onima, koji su mi pravili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << probleme u životu, bilo da su me spoticali, bilo da su me izdali, da su me prevarili sve je to mnogo bolelo, i umelo je da bude jako teško, ali sam zaista svima zahvalna, zato što se uvek ispostavljalo, da su ti rastanci bili početak jedne lepše faze života, jer kada se zatvore jedna vrata i lupe te od nos, pa te zaboli sve, onda ti nastaviš kroz hodnik, kucaš na jedna, druga, treća vrata, često se ta vrata ne otvaraju, ali ta koja se otvore to su baš prava za tebe, i sigurno će u toj prostoriji biti mnogo lepše - rekla je Vesna.

Nije sve bilo lako na početku, kada je objavila svoj prvi roman:

- U jednom momentu desila se i velika tuga, ja sam 12 godina pratila svet izdavaštva knjiga za RTS, i pravila i reklamirala sve što je neko napisao, ja sam to zaista radila revnosno, nikada nisam pričala ni o jednoj knjizi, a da je nisam pročitala, i baš sam bila omiljena novinarka, žena srpskog izdavaštva i pisaca, ali onog trenutka kada se desio meni uspeh, tog trenutka je to bilo jako teško nositi. Sećam se jednog dana bio je septembar, toliko se pojavilo ružnih priča, tračeva, pa čak i tekstova, voditeljka koja piše knjige, kao da sam neka neobrazovana, nepismena žena, koja je eto objavila knjigu, ono sumnivog morala, i sumnive karijere, ili bez karijere , eto tako je bilo u jednom momentu, i znam da sam plakala jako u kolima, i da sam pozvala vlasnika izdavačke kuće, i pitala da li je ovo moguće da se ovo sve uništi , da ja izađem iz celog projekta, i da živim ponovo jedan miran život, zato što svi mi volimo da budemo podržani, i ja ne uživam u uspehu da budem bolja od drugih. Nikada za sebe nisam rekla da sam najčitanija čak i kada je to statistika pokazivala - rekla je Vesna Dedić.

Celu emisiju možete pogledati u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.