PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... HAH, BLAM VEKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... HAH, BLAM VEKA

Bruje društvene mreže!

Pop diva Jelena Karleuša otputovala je na porodični odmor na Maldive.

Na svom Instagram profilu ona svakodnevno deli slike i snimke kako se provodi i gotovo da bi joj svi pozavideli na tome.

🏝

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 11, 2018 at 10:57am PDT >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Međutim, Jelena je imala jednu nezgodu, kojoj su se SVI smejali, čak i ona sama. Kada je pokušavala da skija na vodi, pevačica nije mogla da se popne na dasku. A kada je KONAČNO u tome ipak uspela, ona je momentalno ponovo proklizala u vodu.

 Na snimku možemo čuti i njenog supruga Duška Tošića kako se slatko smeje dok pokušava da zabeleži ovaj video.

Iako bi se mnogi ovoga stideli, Jeca je sa ponosom podelila ovaj šaljivi snimak sa svojim fanovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Karleuša pokušala da zajaše dasku pa svom snagom tresnula u vodu, a Duškova reakcija je urnebesna! (video)

Izvor: Svet, 12.Okt.2018, 11:32

Jelena Karleuša odmor provodi sa svojom porodicom na Maldivima, odakle svoje fanove na društvenim mrežama konstantno obaveštava o svim dešavanjima sa ove bajkovite destinacije.. Karleuša je htela da skija na vodi, a kada je pokušala da stane na dasku desio se mali problem. Ona je uporno pokušavala...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.