Karleuša pokušala da zajaše dasku pa svom snagom tresnula u vodu, a Duškova reakcija je urnebesna! (video)

Izvor: Svet, 12.Okt.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša pokušala da zajaše dasku pa svom snagom tresnula u vodu, a Duškova reakcija je urnebesna! (video)

Jelena Karleuša odmor provodi sa svojom porodicom na Maldivima, odakle svoje fanove na društvenim mrežama konstantno obaveštava o svim dešavanjima sa ove bajkovite destinacije.
Karleuša je htela da skija na vodi, a kada je pokušala da stane na dasku desio se mali problem. Ona je uporno pokušavala da se popenje na dasku, ali joj nije išlo od ruke, pa je tresnula u vodu, dok je njen suprug sve vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << snimao. Duško Tošić nije mogao da sakrije svoju reakciju, pa je prasnuo u smeh.
Međutim, Duško je se ćerkom pokazao svojoj ženi kako se to radi, njemu je svakako ovo mnogo bolje išlo nego Jeleni, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu.








View this post on Instagram















😂😂😂😂😂😂😂😂🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🙈🙈🙈🙈🙈😤😤😤😤😤😤😤😤😤
A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 11, 2018 at 3:19am PDT


SvetInstagram
The post Karleuša pokušala da zajaše dasku pa svom snagom tresnula u vodu, a Duškova reakcija je urnebesna! (video) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.