PLAČ i JECAJI u Šimanovcima - Nakon pisma i saznanja o Janjušu, učesnik zakukao na sav glas Uvek je bio tu za mene

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 14:12

PLAČ i JECAJI u Šimanovcima - Nakon pisma i saznanja o Janjušu, učesnik zakukao na sav glas "Uvek je bio tu za mene"

Njih dvoje su bili kao mačka i miš tokom ičešća u rijalitiju, a sada je ovaj takmičar pao u očaj kada je saznao ovo u vezi sa Janjušem.

Uroš Stanić juče je doživeo emotivni slom jer je dobio samo čestitku od fan-stranice Aneli Ahmić, što je razočaralo i rasplakalo.

On se obratio majci, pa svima priznao koliko je uplašen za njen život, s obzirom da mu je, kako je sam otkrio, otac agresivan, pa sumnja da zbog njega nije smela ni da mu pošalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pismo.

Uroš se nadao da je nije obrukao i da ipak postoji šansa da ga sačeka, kada bude napuštao rijaliti. Aneli mu je prišla, da ga zagrli i uteši, a Stanija je želela da ga zagrli, iako on nije želeo ni da čuje za to:

Nema potrebe da mi prilazi ova osoba (Stanija). Žao mi je što mi mama nije poslala ništa, kao ni prijatelji. Nadam se da mamu nisam obrukao, mnogo mi fali, ne znam da li je dobro, razmišljam o njoj, verovatno zbog tate nije smela da pošalje poruku - plakao je Uroš Stanić, dok su ostali ukućani ostali u šoku zbog njegovog izlaganja.

Nakon što je emisija završena Uroš je legao u svoj krevet i počeo da plače. On je priznao da mu jako nedostaje Marko Janjušević Janjuš jer je on uz njega uvek bio u teškim momentima i pronalazio je način da ga uteši.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ihm pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.