PLAČ IZA KAMERA! Žika Jakšić se slomio na snimanju emisije - ovakvog ga nikad nismo videli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAČ IZA KAMERA! Žika Jakšić se slomio na snimanju emisije - ovakvog ga nikad nismo videli!

Suza do suze!

Kada kamere snime voditelja Žiku Jakšića kako plače, mnogi se pitaju da li je takva situacija i van scene ili je to urađeno s namerom i za potrebe snimanja emisije koja je prethodnih godina jedna od najgledanijih.

Žika je progovorio na ovu temu, a onda otkrio kakva je zaista atmosfera na snimanju emisije "Nikad nije kasno".

- Emisija je tako iskrena, posebna emocija je prisutna na snimanju. Čak i kod publike koja je uslovno rečeno plaćena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude tu, u smislu imaju nadoknadu zato što dolaze. Gledaoci prepoznaju iskrenost. Ja sam po prirodi čovek koji pokazuje osećanja, nisam lik koji se mnogo koči. Kontrolišem ih, ali se ne libim da pokažem - priznao je on i verujemo dirnuo mnoge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.