PLAČ I NEVERICA USRED NOĆI: 48 sati pre finala, izbačen jedan od favorita za pobedu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAČ I NEVERICA USRED NOĆI: 48 sati pre finala, izbačen jedan od favorita za pobedu! (VIDEO)

Uoči velikog finala "Parova" koje je zakazano za nedelju, 2. jul, održano je poslednje izbacivanje, i za svoju sudbinu je strepelo čak sedmoro takmičara.

Da podsetimo, bili su nominovani Mladen Vuletić, Nikola Lakić, Nikola Strahinić, Vesna Rivas, Miljana Kulić, Mirjana Praizović i Tihomir Filipović.

Prvo je usledio veliki šok za sve kada se ispostavilo da je Tihomir dobio ubedljivo najviše glasova, čak 29, 2 odsto...

Sigurni su bili Mladen, Miljana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Nikola Lakić i Vesna Rivas, i bilo je jasno da ispadaju Ploća ili Mirjana.  

Printskrin: TV Happy

A eliminisana je Praizovićeva koja je osvojila samo 1,7 odsto glasova gledalaca.

Printskrin: TV Happy

Mirjana je rekla da je oduševljena kao i da jedva čeka da ide kući, a ostali takmičari nisu mogli da sakriju suze dok su je ispraćali iz vile.

Pogledajte Mirjanino izbacivanje:

Ovako izgleda vikendica voditeljke "Parova" Bojane Ristivojević:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PLAC I NEVERICA USRED NOCI 48 sati pre finala izbacen jedan od favorita za pobedu

Izvor: medio.rs, 01.Jul.2017

Održano je poslednje izbacivanje u ovoj sezoni, i jedan od sedam nominovanih takmičara je morao da napusti vilu..Uoči velikog finala “Parova” koje je zakazano za nedelju, 2. jul, održano je poslednje izbacivanje, i za svoju sudbinu je strepelo čak sedmoro takmičara...Da podsetimo, bili su...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.