PEVAO JE ZA POKOJNU SUPRUGU, A ONDA VIDEO NJU U PUBLICI: Pobednik Nikad nije kasno se slomio na finalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 13:06

PEVAO JE ZA POKOJNU SUPRUGU, A ONDA VIDEO NJU U PUBLICI: Pobednik "Nikad nije kasno" se slomio na finalu

"Nakon finala se nastavlja život koji je bio i do sada, treba se boriti za neke svari koje su prošle i minule."

Pobednik ovogodišenje sezone "Nikad nije kasno" je Petar Spasojević a kao glavni motiv da se prijavi za takmčenje bio je da pokaže ljubav prema bolesnoj supruzi, koja je nažalost preminula tokom njegovog takmičenja.

Stručni žiri činili su Saša Milošević Mare, Snežana Đurišić i Haris Džinović, kao i 20 članova žirija koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glasali u lajv telefonskom uključenju i tako izabrali pobednika stručnog žirija.

- Ja sam prezadovoljan zato što sam stigao do finala, što bi rekao naš narod ničim izazvan. Svaka pesma je bila deo mog života, tako da sam ja maksimalno zadovoljan - rekao je on za Grand i dodao:

- Nakon finala se nastavlja život koji je bio i do sada, treba se boriti za neke svari koje su prošle i minule. Tako da nije to baš tako jednostavno, ali borimo je, borba je borba - rekao je on.

Petar je otkrio koji je za njega bio najemotivniji momenat tokom proteklih deset meseci.

- Najemotivniji momenat je bio kada mi je ćerka bila tu, kada sam pevao pesmu zbog koje se ona rasplakala. Radi se o pesmi "Svirajte noćas samo za nju", to je bilo najteže meni - zaključio je pobednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.