PEVAČICA VELIKOG SRCA: Emina Jahović zida SIGURNU KUĆI - Donirala OGROMNU sumu novca?! Pokazala HUMANOST!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA VELIKOG SRCA: Emina Jahović zida SIGURNU KUĆI - Donirala OGROMNU sumu novca?! Pokazala HUMANOST!

Pevačica je imala samo jednu želju...

Kako navodi "Kurir", Emina Jahović dala je 20.000 evra za pomoć pri izgradnji sigurne kuće u Novom Pazaru. Ova suma novca nije dovoljna da se završi kompletan objekat, ali će svakako biti od velikog značaja kako bi se ova investicija što pre završila.

Emina će, posle države, koja je glavni finansijer, biti pojedinačno najveći donator. Iako nikad nije bila žrtva nasilja, Jahovićeva saoseća sa ženama iz svog rodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grada koje imaju ovakve probleme.

- Godinama postoji želja i namera da se na području Raške oblasti izgradi sigurna kuća, ali nikako da se to realizuje. Nije samo novac problem, postoji još niz stvari koje moraju da se reše i ispoštuju. Ono što je dobro jeste da žene iz Novog Pazara, Sjenice i okoline sve više govore o nasilju kroz koje prolaze i spremne su da prekinu tu torturu. Zato bi sigurna kuća bila spas za njih. Emina je uočila sve to i sama se javila da pomogne. Donirala je 20.000 evra za izgradnju objekta, a to je svakako velika suma i vrlo smo joj zahvalni - kaže izvor za "Kurir".

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Aug 15, 2019 at 11:24am PDT

Pevačica je imala samo jednu želju - da se u javnosti ne priča o njenom humanom gestu.

- Nije nas uslovljavala time, nego nam je rekla da ne bi volela da se pročuje u medijima da nam je donirala novac. Ja ipak mislim da o tome treba da se priča, ne samo zbog Emine, koja je pokazala da ima veliko srce, nego i zbog društvenog problema porodičnog nasilja, s kojim se svi zajedno borimo. Nadam se da će Emina u budućnosti, kada objekat bude izgrađen, doći da nas poseti i ohrabri na početku našeg rada - zaključio je sagovornik "Kurira".

POTPUNO IDIOTSKI! Voditeljka Zadruge sa odmora uputila poruku Željku Mitroviću! Ostaće BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.