PEVAČICA SE KUPA U PARAMA, svi se pitaju ODAKLE JOJ! Folkerka otkrila tajnu svog uspeha! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 16:26

PEVAČICA SE KUPA U PARAMA, svi se pitaju ODAKLE JOJ! Folkerka otkrila tajnu svog uspeha! (VIDEO)

Evo zašto joj posao prosto cveta!

Sinoć je počelo muzičko takmičenje "Sabor narodne muzike Srbije 2023", a čast da nastupaju u revijalnom delu dobile su brojne muzičke zvezde. Ovaj značajan događaj ispratila je i ekipa portala Srbija Danas.

Pevačica Branka Sovrlić bila je jedna od učesnica ovog muzičkog spektakla, te nismo propustili priliku da sa ovom velikom zvezdom i porazgovaramo.

Poznato je da je Branka jedna od najimućnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevačica u Srbiji. Pored mnogobrojnih nekretnina i obezbeđenog materiajlnog statusa, pevačica poseduje luksuzni restoran u Sarajevu u kome joj, kako kaže, često dolaze kolege i prijatelji. Pevačica ističe da ona i njen suprug rado ugoste svoje prijatelje, kao i da nikome sa estrade ne dozvoljavaju da plate račun.

- Niko mi ne duguje, svi dolaze kod nas! Moj suprug je sada u restoranu, malopre me je zvao Saša Dragić, oduševljen je uslugom, srećna sam zbog toga. Neki dođu zbog mene, neki zbog Paje, on je dovodio sve pevače. Svi rado dođu da isprobaju naše specijalitete! Moj suprug i ja volimo da ugostimo pevačice, kao i novinare - govori Branka poput prave domaćice, a pevačicin lep ten je tada svima oteo pažnju.

- Nisam pristalica plastičnih operacija, treba se samo negovati. Mene je strah da ako me secnu, mogu i da se iskrivim. Toliko sam godina na sceni, od početka me neki prate i glupo je da se pravim da imam dvadeset godina - rekla je ona ispred portala Srbija danas.

Podsetimo, Branka je u veoma skladnom braku, a jednom prilikom je priznala da joj muž kupuje skupocene poklone kada želi da je oraspoloži. Tako ju je, na primer,  prošle godine častio najnovijim luksuznim automobilom.

Detalje ovog razgovora pogledajte u snimku ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.