PATI KAO NIKADA U ŽIVOTU?! Teodora Džehverović imala KOMPLIKOVANU OPERACIJU! Oporavak je u toku...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PATI KAO NIKADA U ŽIVOTU?! Teodora Džehverović imala KOMPLIKOVANU OPERACIJU! Oporavak je u toku...

Oglasila se na Instagramu...

Teodora Džehverović, bivša zadrugarka i poznata pevačica, nakon što su fanovi počeli da se pitaju gde je nestala i zašto je nema na društvenim mrežama, oglasila se na Instagramu, gde je pojasnila da je bila na operaciji.

- Pošto se neki pitaju gde sam danima i što me nema. Imala sam malo komplikovaniju operaciju umnjaka, pa je i oporavak malo teži. Ništa strašno naravno (da ne ispadne da kukam zbog umnjaka, tako da, neka bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je "ništa strašno") - napisala je pevačica na prvom storiju, pa dodala:

- Patim za hranom kao nikada u životu, pa sam morala da jedem mandarine, jer mi je to omiljeno voće. Zanemarite fleku, zaboravila sam da stavim portiklicu... - dodala je Teodora i takovala Borisa Stamenkovića, inače bivšeg rijaliti igrača "Farme", manekena i zubara, koji je bio u vezi sa Katarinom Grujić.

A post shared by Boris Stamenkovic (@drstamenkovic) on Jan 20, 2020 at 8:29am PST

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teodora Džehverović OPERISANA! Poručila da PATI kao nikada u životu!

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2020, 16:09

Nakon što je nekoliko dana nije bilo na društvenim mrežama, pratioci Teodore Džehverović su počeli da se pitaju šta se dešava sa pevačicom. Ona se u toku današnjeg dana konačno oglasila i otkrila da je razlog odsustva operacija koju je imala. – Pošto se neki pitaju gdje sam i što me nema...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.