PAO UDARAC NA ALEKSANDRU NIKOLIĆ - Filip podivljao, upleo i Dejana Dragojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 16:48

PAO UDARAC NA ALEKSANDRU NIKOLIĆ - Filip podivljao, upleo i Dejana Dragojevića

I to 11 dana pred super finale.

Aleksandra Nikolić i Filip Car su započeli raspravu u rehabu oko toga što on smatra da ona ne iznosi svoje iskrene stavove o ljudima.

- Ispadaš ne dvolična, nego trolična - rekao je Car.

- Ti ih iznapušavaš sve, nema šta im sve ne kažeš, ali posle dan-dva budeš super - rekla je Aleks.

- Oni meni dođu - rekao je Car.

- Ali ja ne, nisam takva. To je to tvoje. Ti radiš nešto jako loše, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << daješ ljudima ono što oni traže, a ja ne dam - rekla je Aleks.

- Znači ti si pametnija od mene. Ja ih napičim kao krave. Kvarno mi je od tebe što si sa svima na smeh, od tebe se ne zna šta može da se očekuje. Ti nemaš dobro mišljenje ni o Zvezdanu, ni o Ani. Verovatno puno ljudi žele čuti tebe, reci i ne budi idiot. Reci idiotima da nemaš dobro mišljenje, ali bez uvrede- rekao je Car.

- Od tebe ne može da se dođe do reči - rekla je Aleks.

- Izvini Dragojeviću, nisam te prepoznao - rekao je Car.

- Pošto si bezobrazan nećeš imati priliku ni da pričaš sa mnom. Bezobrazan si, ne dopuštaš da ti bilo ko bilo šta kaže jer samo slušaš sebe i misliš da si samo ti u pravu. Namazan si i tek treba da se namažeš za život. Ja jesam i ja to kažem - rekla je Aleks.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.