PANIKA U BELOJ KUĆI - ZADRUGARKI POZLILO! Zastao joj dah, a Kristijan ODMAH priskočio u POMOĆ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

PANIKA U BELOJ KUĆI - ZADRUGARKI POZLILO! Zastao joj dah, a Kristijan ODMAH priskočio u POMOĆ (VIDEO)

Znala je kome da se obrati.

Tokom večeri Dragana Mitrović uletela je u pab kod Kristijana Golubovića kako bi potražila pomoć od njega, jer je pomislila da ima napad panike.

Kristijan je odmah odreagovao i smirio zadrugarku, a ona mu se požalila da joj se to dešava zbog stresa oko bivšeg supruga Marka Mitrovića.

Dragana je za crnim stolom ispričala da je trpela fizičku i psihičku torturu bivšeg supruga, zbog čega su je po neki zadrugari napali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada su saznali da se on oglasio i poručio da je ona sve to odglumila.

- Ispričala si i gotovo je, bio je i prošlo. Sve te je stiglo, napali su te, prošlo je, sada si se uzbudila, a uplašiš se u tom momentu. I meni se to dešavalo 300 puta. Ja sam se izlečio iz inata, ovo možeš da utripuješ često, a to nije dobro - pričao je Kristijan.

-Posle devet mi je zabranjivao da izlazim - prokomentarisala je Dragana.

Pa da, zato što si prelepa, pa on mora da bude taj - dodao je Golubović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.