PALJENJE AUTA, SILOVANJA... Čin UBISTVA, i pljačkanja banke, bili su POBIJENI! Isplivali STRAVIČNI DETALJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 15:58

PALJENJE AUTA, SILOVANJA... "Čin UBISTVA, i pljačkanja banke, bili su POBIJENI!" Isplivali STRAVIČNI DETALJI

"Zbog čega si pobegao u Zadrugu?"

Danas tokom nominacija došlo je do sukoba Marka Đedovića i Filipa Cara, kada je Marko izneo da ima glasovne poruke u kojima se pominju krivične prijave protiv Cara.

Tada su pomenuli i pljačkanje banaka, ali i iznude novca, kao i navodna ubistva.

- Toliko si se pokazao da imaš pet krivičnih prijava iz prošle veze, a ja imam glasovne poruke. Imaš prijave za silovanje, lomljenje... - tvrdio je Đedović.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja za svaku krivičnu prijavu nisam kriv, ti jako dobro znaš! I čin ubistva, i pljačkanja banke i sve, bili su pobijeni - pravdao se Car.

- Zbog čega si pobegao u Zadrugu? - upitao je Marko.

- Bio sam optužen za paljenje auta, da sam mu iznudio pare i na to sam dobio... I šta sad ja trebam, kažnjen sam sa svim parama, hiljadu problema, nemam sa njom dobar odnos - kukao je Filip.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.