PALA NEOČEKIVANA ODLUKA! Evo kako će Miljana Kulić da isplati kaznu od 100.000 evra televiziji Pink

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 18:32

PALA NEOČEKIVANA ODLUKA! Evo kako će Miljana Kulić da isplati kaznu od 100.000 evra televiziji Pink

Objavila da joj je ovo plan.

Posle nekoliko ne baš uspešnih pokušaja bekstva, Miljana Kulić je juče uspela da pobegne iz "Zadruge".

Veliki šef je uveče poslao pismo, koje je pročitala voditeljka Ivana Šopić, a kojim je obavestio takmičare da je Miljana diskvalifikovana i da će po ugovoru morati da plati televiziji Pink 100.000 evra, kako joj je ovo druga diskvalifikacija.

Kulićeva se odmah nakon diskvalifikacije našla sa bivšim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, koji je Pinku dužan 50.000 evra zbog svoje diskvalifikacije.

Kulićeva se oglasila na društvenoj mreži Instagram i svoje fanove obavestila da od danas prima ponude za reklame. Izgleda da je Kulićeva odlučila da što pre otplati dug Pinku.

- Svaki vid reklama DM - napisala je Miljana.

Kako je Miljana dužna 100.000 evra Pinku, a Bebica 50.000, njih dvoje moraju da vrate skoro 18 miliona dinara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.