DISKVALIFIKOVANA MILJANA KULIĆ! Veliki šef doneo hitnu odluku - moraće da plati 100.000 evra, a ovo su detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 07:52

DISKVALIFIKOVANA MILJANA KULIĆ! Veliki šef doneo hitnu odluku - moraće da plati 100.000 evra, a ovo su detalji

Voditeljka saopštila zadrugarima da je kraj njenog učešća!

Miljana Kulić juče je pravila lom po imanju i pokušavala je da pobegne iz "Zadruge". Na snimku koji je kruži društvenim mrežama, vidi se kako Kulićeva pokušava da probije vrata u ekonomskom, te udara i lomi sve kako bi napravila sebi prolaz.

Miljani je pošlo za rukom da pobegne sa imanja, a Veliki šef je doneo odluku da je diskvalifikuje. Ivana Šopić je tokom emisije "Pretres nedelje" pročitala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << važno pismo Velikog šefa.

- Zadrugari ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana zbog samoincijativnog napuštanja "Zadruge" . Ona će na osovnu ugovora snositi kaznu od 100.000 evra, a TV Pink će je tužiti na osnovu ugovora - glasilo je pismo.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE MILJANINE DISKVALIFIKACIJE Marija Kulić donela odluku: "Znam koliko su mi pomogli"

Izvor: Blic, 25.Apr.2023

Miljana Kulić diskvalifikovana je sinoć iz "Zadruge 6" i moraće da plati kaznu od 100.000 evra zbog kršenja ugovora, a njena majka Marija Kulić planira da ostane u rijaliti i nastavi da se bori za prvo mesto.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.