PAKLENA TROJKA STIŽE NA PINK! Oni večeras gostuju u emisiji Narod pita - spremni da otkriju tajne zadrugara

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 22:41

PAKLENA TROJKA STIŽE NA PINK! Oni večeras gostuju u emisiji "Narod pita" - spremni da otkriju tajne zadrugara

Ovo će biti uzbuljiva noć!

Kao i svake večeri od kada se šesta sezona rijalitija "Zadruga" završila i večeras će u studio na Dedinju doći bivši zadrugari kako bi odgovarali na pitanja i komentare gledalaca.

Produkcija je najavila da će večeras u emisiji "Narod pita" gostovati bivši učesnici rijalitija koji su poznati po tome da nemaju dlake na jeziku i da su uvek spremni da iznesu svoje mišljenje.

Gledaoci će večeras imati prilike da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovaraju sa Nenadom Lazićem Necom, Lepim Mićom i Super Cvetom.

Neca je bio u odličnim odnosima na imanju sa Anom Ćurčić, pa mnoge zanima da li se njihovo prijateljstvo nastavilo u spoljnom svetu.

Lepi Mića je u prošloj emisiji ušao u konflikt sa Dušicom Jakovljević, a ostaje nam da ispratimo kako će proteći veče i da li će večeras imati nesuglasice sa voditeljem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.