PA NEĆU VALJDA JA TO DA RADIM? Lukasa su pitali KO mu plaća račune, a njegov odgovor je ŠOKIRAO celu Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA NEĆU VALJDA JA TO DA RADIM? Lukasa su pitali KO mu plaća račune, a njegov odgovor je ŠOKIRAO celu Srbiju!

Ne seća se kada je to uradio sam.

Folk pevač Aca Lukas se ne seća kada je poslednji put sam platio neki račun! On pojašnjava da ima ljude koji to rade za njega jer nema vremena, a ni želju da stoji u redu u pošti ili banci.

Priznala da se MUČI! Jelena Karleuša - Faktički, već duže vreme NEMAM ŠTA DA JEDEM! (VIDEO)

Lukas je zaposlio nekoliko momaka koji rade kao njegovo obezbeđenje, vozači i pomoćnici i koji mu pomažu oko plaćanja računa i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završavanja određenih obaveza.

- Ne plaćam nijedan račun, imam ljude koji to rade za mene. Zaposlio sam nekoliko njih kako bi mi završavali određene obaveze. To su moji momci iz obezbeđenja, čovek koji me vozi, ali plaćam još nekoliko pomoćnika koji imaju razne dužnosti. Svi oni umesto mene obavljaju stvari koje ne mogu da stignem, na primer, plaćaju struju. Pa neću valjda ja to da radim - rekao je Lukas za "Informer" i dodao da mu je drago što se ne gužva po redovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.