Ovo su pevačice kojima i u petoj deceniji svi zavide na izgledu

Izvor: Svet, 14.Mar.2015, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su pevačice kojima i u petoj deceniji svi zavide na izgledu

Za neke dame sa domaće estrade godine su i bikvalno samo broj, pa i posle četrdesete izgledaju savršeno i u odličnoj su formi.
Slađa Delibašić (46)

Ona već godinama važi za najseksi mamu, a od prošle godine i baku na estradi. Iako ima dve odrasle ćerke, Slađa izgleda fenomenalno, a kako bi održala trenutnu formu, pomaže joj suprug Igor.
Slađa je davno priznala kako joj nije lako da dobro izgleda, a svojevremeno je držala salon lepote, gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << redovno išla na masaže.
Svetlana Ražnatović (42)

Mina Kostić (40)

Mina je jedna od prvih naših pevačica koja je ugradila silikone u grudi, a pričalo se da je izvadila vita rebra, kako bi imala tanji struk.
Kostićeva ovo nikada nije priznala, a dokaz da joj godine ne mogu ništa jeste što svake godine izgleda sve bolje i bolje.
Aleksandra Radović (40)

Najpoznatija je javnosti po svom raskošnom glasu. Ipak, nije zanemarljiv ni broj muškaraca koji “odlepi” na njene noge kad god obuče mini haljinu.
Tina Ivanović (40)

Iako je godinama u stabilnoj vezi, ovu pevačicu muškarci svakodnevno obleću i to upravo zbog njenog fantastičnog izgleda.
Ima silikone u grudima i ustima, ali prvo što se primeti na njoj jesu “kilometarski” duge noge, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Snežana Babić Sneki (47)

Vlasnica najdužih nogu na estradi od samog početka karijere važi za jednu od najzgodnijih pevačica. Za njeno ime se ne vezuju nikakvi skandali, a učešćem u šou “Tvoje lice zvuči poznato” pobrala je i simpatije onih koji ne slušaju njenu muziku.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo su pevačice kojima i u petoj deceniji svi zavide na izgledu

Izvor: Scandal.rs, 14.Mar.2015

Za neke dame sa domaće estrade godine su i bikvalno samo broj, pa i posle četrdesete izgledaju savršeno i u odličnoj su formi...Slađa Delibašić (46)..Ona već godinama važi za najseksi mamu, a od prošle godine i baku na estradi. Iako ima dve odrasle ćerke, Slađa izgleda fenomenalno, a kako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.