Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Ovo ne može da prestane da se sluša, bravo majstori!”: Miligram izbacio spot za novu pesmu “Karotida” i raspametio, komentari pršte!

Nova pesma Miligrama “Karotida” konačno je ugledala svetlost dana i za samo nekoliko sati oduševila je Srbiju i region! Pesma kakva do sada nije napravljena na ovim prostorima, na čelu sa našim najboljim i najtiražnijim kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem izazvala je lavinu komentara, i već je počela da se “penje” ka vrhu trending liste. Miligram The post “Ovo ne može da prestane da se sluša, bravo majstori!”: Miligram izbacio spot za novu pesmu “Karotida” i raspametio, komentari pršte! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONAČNO Miligram izbacio spot za novu pesmu“Karotida”

Izvor: Blic, 13.Dec.2019

Nova pesma Miligrama “Karotida” konačno je ugledala svetlost dana i za samo nekoliko sati oduševila je Srbiju i region!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.