Ovo je razog zbog kojeg je Požgaju POZLILO - Prvo oglašavanje nakon što je završio u URGENTNOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 23:47

Ovo je razog zbog kojeg je Požgaju POZLILO - Prvo oglašavanje nakon što je završio u URGENTNOM

Aleksandar Požgaj oglasio se prvi put nakon što su ga kola hitne pomoći preveza do Urgentnog centra u Nišu, pa otkrio da je došlo do prevelikog umora i da mu je tom prilikom pozlilo.

Aleksandar Požgaj se nakon što je završio u Urgentnom centru oglasio za naš portal, pa rekao šta mu se desilo.

On je otkrio da ga je put iscrpeo, pa mu je zbog velikog premora pozlilo.

- Mogu da vam kažem da ću biti dobro, prebrzo sam se vratio u normalan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << život i probleme i poslove, ipak sve to mora da sačeka i oporavak mora da traje još najmanje 2 nedelje i to bez posla, rijalitija, politike i slično - započeo je Aleksandar.

- Samo odmor i ceđeni sokovi i lepe teme. Na moju građu je bilo previše 20 kg manje i to organizam još ne može da vrati u normalu i bori se. Hvala za brigu. Iscrpeo me put do Niša, plus sam previše kafa popio i pozlilo mi je - zaključio je on za portal Srbija Danas.

Na snimku se jasno čuje kako ga neko iz kola hitne pomoći pita da li će se vratiti u "Elitu", na šta je on odgovorio da se nikako neće desiti.

- Pozdrav iz ambulantnih kola u Nišu i hvala divnim devojkama - napisao je Požgaj.

Podsetimo, Požgaj je napustio "Elitu" nakon čega je diskvalifikovan, a zbog toga ima dug koji će otplaiti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.