Ovo je poslednja pesma koju su snimili Flamingosi, poslušajte demo VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je poslednja pesma koju su snimili Flamingosi, poslušajte demo VIDEO

OIgnjen Amidžić sinoć je u svojoj emisiji koju je posvetio prijatelju i saradniku Marinku Madžgalju pustio demo snimak pesme, koju su njih dvojica snimili u studiju.

Popularni voditelja koji je sa Marinkom Madžgaljem bio jedan od najboljih prijatelja, ali i saradnika u bendu koji su osnovali pre 11 godina "Flamingosi", odlučio je da u znak sećanja na poznatog glumca pusti demo snimak pesme koja nažalost nije uspela da ugleda svetlost dana: "Na snimku više ja pevam, nego on, Marinko samo svira gitaru, što je velika šteta. Ovo je poslednja pesma koju smo snimili zajedno", rekao je Ognjen i tom priliko izjavio, da grupa Flamingosi prestaje da postoji.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.