Izvor: Scandal.rs, 20.Mar.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najzdraviji doručak na svetu!

Svaki od moćnih sastojaka ovog doručka ima niz hvalospeva sam za sebe, a zajedno su super energetska bomba idealna za početak dana. Probajte jesti ovaj doručak svako jutro tokom mesec dana i samo posmatrajte promene na bolje.

1 jogurt

1 kašika jabučnog pektina (recept u nastavku)

1 kašika meda

40-50 grama seckanih oraha

pola kašike cejlonskog cimeta

30 kapi propolisa

3 kašike zobene kaše i suvo voće po izboru >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

Vreme pripreme: 5 minuta

Pročitajte i… Dobro jutro: Originalni predlozi za zdrav doručak

Šta je pektin i kako se pravi?

Pektin je tip vlakna koji nalazimo u biljkama, jabuke sadrže posebno visok udeo pektina. Jabučni pektin, topljiva vlaknasta tvar iz jabuke, povoljno utiče na razgradnju masnih tvari. Izvrstan je upijač masti koji smanjuje apsorpciju holesterola iz hrane i pospešuje rad debelog creva.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Ovo je najzdraviji doručak na svetu!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ovo je najzdraviji doručak na svetu!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Mar.2016, 07:30

Ovaj obrok se priprema 5 minuta, a njegove dobrobiti su ogromne. Naime, osim što poboljšava varenje i daje energiju skoro za ceo dan, on je dobra prevencija od raznih infekcija…..Svaki od moćnih sastojaka ovog doručka ima niz hvalospeva sam za sebe, a zajedno su super energetska bomba idealna za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.