Izvor: Scandal.rs, 11.Sep.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najveća Anabelina mana: Luna otkrila šta ne voli kod svoje majke!

Pobednica rijaliti programa “Zadruga 2” Luna Đogani otkrila je u emisiji “Amidži šou” šta joj smeta kod majke Anabele Atijas! Gosti u emisiji igrali su igru “Odgovaraj ili ogovaraj”, a pošto Luna nije htela da kaže ko je najgluplji u “Zadruzi” morala je da izogovara svoju majku Anabelu. – Moja mama je jedna jako naivna The post Ovo je najveća Anabelina mana: Luna otkrila šta ne voli kod svoje majke! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo ko je zapravo otpevao Luninu pesmu: Blogerka nasmejala sve odgovorom!

Izvor: Scandal.rs, 11.Sep.2019

Blogerka Luna Đogani odgovorila je u emisiji “Amidži šou” na optužbe da ona nije otpevala svoju prvu pesmu “Deveti krug”! Naime, na početku karijere njenoj mami Anabeli Atijas pevačice su pozajmljivale glas, pa su mnogi, čim se Luna pojavila na muzičkoj sceni, počele priče da i njoj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.