Ovo je maskara zbog koje su mi trepavice duže i gušće nego ikada

Izvor: Svet, 06.Jan.2017, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je maskara zbog koje su mi trepavice duže i gušće nego ikada

Piše: Mina Stamenković, novinarka portala “Lepota i zdravlje” Koliko god da sam maskara u životu isprobala, nikada se nisam zadržavala na samo jednoj. Nijedna mi vremenom nije bila dovoljno dobra jer se na tržištu uvek pojavi neka koja mi “izvuče trepavice bolje nego prethodna”.
Kao i svaka žena, tražila sam uvek nešto bolje za sebe, i u svom tom traganju naišla sam na L’orealovu superstar false lash, koja me je potpuno očarala i uz koju sam konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dobila ono što sam toliko dugo želela.
S obzirom na to da nemam preterano duge trepavice, ovo je bilo savršeno instant rešenje. Ali, da ne bi bilo instant, rešila sam da ovu maskaru uvrstim u svoju svakodnevnu rutinu. Evo i zašto.
Superstar false lash sastoji se iz dva dela. Ja ih zovem “beli” i “crni”, koji imaju perfektnu funkciju.

Pročitajte i… Pitali smo naše poznate dame da nam kažu nešto o svojim beauty počecima

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovo je maskara zbog koje su mi trepavice duže i gušće nego ikada

Izvor: Scandal.rs, 06.Jan.2017

Kao i svaka žena, tražila sam uvek nešto bolje za sebe, i u svom tom traganju naišla sam na L’orealovu superstar false lash, koja me je potpuno očarala i uz koju sam konačno dobila ono što sam toliko dugo želela...S obzirom na to da nemam preterano duge trepavice, ovo je bilo savršeno instant...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.