Izvor: Scandal.rs, 31.Jan.2020, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je druga Dara Bubamara! I na ULICI je zovu tako, SLIČNOST OGROMNA!

Snovi Suade Džanković iz Sarajeva vezani za zvezdana putovanja estradnom stazom počeli su se ostvarivati 1989. godine. Tada je snimila svoju prvu pesmu “Hej konobaru” sa kojom je na najbolji način uplovila u nemirne estradne vode. Slede kontakti s publikom na koncertima, te snimanje albuma: “Miljenica”, “Ko peva zlo ne misli”, “Dobro došla srećo moja”, The post Ovo je druga Dara Bubamara! I na ULICI je zovu tako, SLIČNOST OGROMNA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

DARA PROVRIŠTALA ZBOG KOLEGE! Zvala ga telefonom, sve je ODZVANJALO!

Izvor: Scandal.rs, 01.Feb.2020, 01:53

Nakon što je Šako Polumenta rekao da ga kolege sa kojima ima duete ne zovu na koncerte kao gosta jer se plaše da bi dobio veći aplauz od njih, Dara Bubamara je imala burnu reakciju pišu mediji. “Šaka je zvala Dara i bukvalno vrištala preko telefona. Toliko se drala da mu je telefon odzvanjao!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.