Ovo je bila POSLEDNJA PORUKA Matorinog ujaka - Jovana PREBLEDELA od tuge i bola: Zauvek će pamtiti samo jedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2024, 17:06

Ovo je bila POSLEDNJA PORUKA Matorinog ujaka - Jovana PREBLEDELA od tuge i bola: Zauvek će pamtiti samo jedno

On joj je posalo pozdrave putem pisma.

Jovana Tomić Matora, jedna od učesnica "Elite", iznenada napustila imanje u Šimanovcima zbog smrtnog slučaja i porodične tragedije.

Tomićevoj je preminuo ujak, te je ona hitno morala napustiti rijaliti kako bi prisustvovala njegovoj sahrani.

Ona je, inače, tokom svog učešća neretko isticala koliko je vezana za svoju porodicu, posebno ujaka, kojeg je često pominjala.

Ono što Matora nije ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slutila, jeste da će poslednja poruka o ujaku primiti pred sam doček Nove godine. Naime, prilikom posete porodice, Matora je dobila informaciju od majke da joj je ujak loše i da je redovno na hemoterapijama, što je nju izbezumilo.

Ujko te je pozdravio puno... Tata je dobro, čeka nas u autu. Ujak nije dobro, nije... Ide sada na hemoterapije, nije dobro... Šta će biti kada si na hemoterapijama? Tako to ide... - rekla je Matorina majka prilikom posete u Eliti.

Nakon što ga je sa članovima porodice ispratila na večni počinak, vratila se u Belu kuću jedva je smogla snege da legne u krevet, kako bi pokušala da odmori nakon ovih tužnih vesti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.