Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 10:20

Ovo je STAV ČITAVE PORODICE o vezi Aneli i Janjuša: Otkriveno da li ih podržavaju

Oglasila se ona i javno rekla sve.

Sestra aktuelne učesnice "Elite" Aneli Ahmić, Sita Ahmić oglasila se i istakla da podržava Anelinu vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Na prvu, njena porodica nije bila za to, ali su kasnije promenili mišljenje.

- U početku nismo bili za to, jer je tip koji voli da se zeza sa ženama, ali smo shvatili da ima iskrene namere. Ne želim da mi neko povredi sestru ponovo. Mi podržavamo tu vezu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta god treba za njih, mi ćemo biti za njih tu. Nadamo se da će zajedno izaći, da će se okrenuti tom nekom porodičnom životu, da će se uozbiljiti i da će zajedno nešto graditi i praviti njih dvoje - rekla je Sita i dodala da misli da je njena sestra veoma zaljubljena u Janjuša.

- Da, jako je zaljubljena, kao u Asmina. Asmin je bio jako lud za njom - rekla je Sita u emisiji "Premija Vikend - Specijal".

Podsetimo, Sita je nedavno otvorila vrata svog doma i pokazala u kojim uslovima živi Anelina ćerka Nora, koja trenutno boravi kod njih u Sarajevu.

Takođe, ona je istakla da je starateljstvo pripalo njoj, dok je Aneli u rijalitiju.

- Ja se brinem o Nori, mama mi pomaže. Bilo je problema kada je prijavio centru za socijalni rad, on može da priča da nije, centar za socijalni rad je dobio dopis. Aneli je dolazila ovde, odradila papirologiju, ja sam dobila privremeno starateljstvo na pet meseci dok je ona tamo. Brinem se za dete 24 sata dnevno, naravno, uz maminu pomoć. Vodim je u vrtić, na plivanje, vodi zdrav život jednako kao i moja deca, nema razlike između nje i moje dece - istakla je Anelina sestra i dodala:

- Cela ta porodica, ne samo otac, blamira mene i moju porodicu i iznosi užasne neistine. Iznose da smo sestra i ja na teškim drogama, da decu hranim preko dečijeg dodatka... Ja sam žena koja ima svoj biznis u Dubrovniku, bavim se panoramskim obilascima, pet meseci godišnje radim sigurno po 12 ili 13 sati dnevno. Imam dadilju koja čuva decu, a ove godine se nisam odmorila, jer je Aneli ušla u "Elitu". Ja sam saznala dva dana pred njen ulazak, ja sam morala da budem podrška i da se brinem o detetu i o njoj. Njene stranice i njen profil ne vodim ja. Bila sam tamo u socijalnom, one su izašle na teren. Šta da vam kažem?! One moraju na svaku dojavu da dođu. Žene su bile, videle su kako Nora živi. Jasno je svima kako Nora živi - rekla je Sita Ahmić na Pinku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.