Ovo je SRPSKI PEVAČ koji je BRUTALNO IZBODEN u Novom Sadu - nepoznati napadači ga UBOLI U SRCE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 15:29

Ovo je SRPSKI PEVAČ koji je BRUTALNO IZBODEN u Novom Sadu - nepoznati napadači ga UBOLI U SRCE!

Učestvovao je u takmičenju "Zvezde Granda"!

U obračunu, odnosno, masovnoj tuči, koja se dogodila sinoć ispred kafića u Spensu u Novom Sadu, teško je povređen S.M. (27).

Kako se nezvanično saznaje iz više izvora, teško povređeni mladić je novosadski pevač Strahinja M. (27) iz Veternika.

- Strahinja je sinoć bio gost sa svojim društvom u lokalu, kada je izbila masovna tuča među gostima. Za sada još nepoznata osoba nožem je mladom pevaču zadala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubod nožem u predelu srca. Policija je privela više osoba i rade na rasvetljavanju ovog slučaja - kaže izvor "Kurira".

Inače, Strahinja je bio učesnik na takmičenju Zvezde Granda 2013.  godine, nakon čega je nastavio da peva po novosadskim lokalima.

- Pacijent S. M. (27) primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa leve strane grudnog koša. Nakon kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade verifikuje povreda srca i pluća te hitno indikuje i operativno lečenje. U daljem toku nakon operativnog lečenja pacijent je hemodinamski nestabilan u teškom opštem stanju i smešten na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana - rekli su u PR službi UKC Vojvodine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KO JE NOŽEM UBO PEVAČA U SRCE! Pakao u kafiću fudbalera u Novom Sadu, policija uhapsila 20 MUŠKARACA ZBOG MASOVNE TUČE!

Izvor: Kurir, 05.Dec.2021

Strahinja Mrđan (27) teško je povređen u lokalu u Sutjeskoj ulici u Novom Sadu, a policija je privela dvadesetak učesnika obračuna. Još se ne zna ko je izbo mladića

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.