Ovo je NECENZURISAN SNIMAK SUKOBA u Eliti zbog kojeg pljušte OŠTRE KAZNE produkcije: Nedopustivo ponašanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 22:56

Ovo je NECENZURISAN SNIMAK SUKOBA u Eliti zbog kojeg pljušte OŠTRE KAZNE produkcije: Nedopustivo ponašanje

Sve je bilo mirno, a onda je ona prva počela.

Luka Majčica je u poslednje vreme potpuno nevidljiv kada je reč o Eliti. Ipak, sada je izazvao pravi haos kada je ušao u sukob sa Teodorom Delić, devojkom Nenada Macanovića Bebice.   

Sukob se dogodio tokom dnevne emisije kada su elitari trebali da biraju ko je po njihovom mišljenju najzaljubljeniji u rijalitiju.

Zbog ovog sukoba, Veliki šef je rešio da kazni Teodoru sa oduzimanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesečnog honorara, pošto produkcija televizije Pink gaji nultu stopu tolerancije na nasilje a to je zvanična politika ove televizije već dugi niz godina.

Pošto su Teodorini fanovi tvrdili da je Majčica prvi krenuo i da je ona nedužna, sada se pojavio snimak koji pokazuje koliko oni nisu u pravu i da je Bebičina devojka sa punim pravom kažnjena.

Naime, na snimku se vidi kako je Teodora prva iz čista mira gađala čašom Majčicu na šta je on reagovao i polio je vodom iz svoje posude. Teodora je odlučila da ga opet gađa tupim predmetom.

Snimak sukoba pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.