Ovo je NAJBOLNIJE ISKUSTVO U CELOM MOM ŽIVOTU! Glumac odradio ono što je ZA ŽENE RUTINA i izazvao burne reakcije komentarom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 07:13

"Ovo je NAJBOLNIJE ISKUSTVO U CELOM MOM ŽIVOTU!" Glumac odradio ono što je ZA ŽENE RUTINA i izazvao burne reakcije komentarom!

Ni manje ni više, radi se o depilaciji celog tela voskom. Da, baš se sa tim suočio glumac Simu Lui, a sve zbog uloge Kena u predstojećem filmu "Barbi".

Znate kako kažu, uloge glumcima donose brojne izazove. Ovaj glumac će dobro zapamtiti šta mu je jedan glumački zadatak doneo.

Marvelova zvezda je u intervjuu za "Independent" rekao da je depliranje bilo "najboljnije iskustvo u njegovom životu" i veoma edukativno iskustvo jer je shvatio "muke" žena. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

"Toliko se od sada divim neverovatno hrabrim ženama koje kroz ovo prolaze svakog meseca", poručio je, prenosi "Pejdž siks", čime je izazvao lavinu smeha među ženama kojima je ova stvar rutina.

Uklanjanje dlake nije bilo jedino što je morao da izdrži zbog uloge, jer se zbog Kena ofarbao u plavo.

Iako je na IMDB naglašeno da će Kena glumiti Rajan Gosling, pretpostavlja se da će ovu ulogu u filmu Grete Gervig tumačiti više glumaca. Premijera se očekuje u julu naredne godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.