Ovo je KRAJ za Anđela i Anitu: Produkcija ih ovim potezom RAZDVAJA, a razlog će saznati VEČERAS

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 17:19

Ovo je KRAJ za Anđela i Anitu: Produkcija ih ovim potezom RAZDVAJA, a razlog će saznati VEČERAS

Izgleda da im se ne piše baš najbolje, moraće da saslušaju mišljenja cimera...

Popularni par iz rijaliti programa "Elita" Anđelo Ranković i Anita Stanojlović privlače veliku pažnju svojim odjosom, a kako imaju veliki broj fanova, isto tako mnogi ljudi ni ne veruje u ovaj odnos i misle da su zajedno samo zarad rijalitija i glave priče u programu. Iako su komentari različiti, oni su iz dana u dan sve bliži i gotovo po ceo dan provode zajedno.

Ona koristi svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutak da bude u njegovoj blizini i pokaže mu koliko joj je stalo do njega, a posebno joj se posrećilo jer je sa njim u izolaciji već treću nedelju.

Međutim, Anita je prizivala izolaciju otkako je Ranković prešao prag Bele kuće, ali se i nadala da će njihov odnos biti zanimljiv i da će zbog toga produkcija televizije Pink da im omogući više nedelja daleko od cimera, kao što se nekoliko puta dešavalo tokom prethodnih sezona. Stanojlovićeva je izračunala da bi sa Anđelom mogla da provede nekoliko nedelja tamo, zbog praznika, ali po svemu sudeći izgleda da se zabrojala i da je Veliki šef doneo novu odluku.

Naime, danas se na televiziji Pink pojavilo obaveštenje da će biti održane "Nominacije" što znači da će Anđelo i Anita morati da se suoče sa mišljenjem svih svojih cimera i da će onda jedno od njih dvoje prenoćiti u sobi za izolaciju sa takmičarem koji bude imao najmanju podršku publike. U nedelju bi po planu trebalo da bude izbacivanje, kog nije bilo nekoliko prethodnih nedelja zbog raznih takmičara koji su diskvalifikovani i praznika koji su pali na taj dan.

Inače, iako su nakon prve nedelje isto bile održane "Nominacije" produkacija je odlučila da ih vrati u izolaciju, pa postoji mogućnost da će se to desiti i danas jer neće biti izbacivanja na Božić, kao što nije bilo ni prethodnih sezona.

Srbija Danas/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.