Ovih šestoro takmičara je nominovano za izbacivanje iz Parova

Izvor: Svet, 18.Feb.2017, 04:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovih šestoro takmičara je nominovano za izbacivanje iz Parova

Posle večerašnjih nominacija, publika je odlučila da se na listi nominovanih nađe Milutin Radosavljević Mili, koji je dobio čak 37,2% negativnih glasova gledalaca.
Produkcija je nominovala još četiri učesnika, Slađanu Petrušić, Dalilu Mujić, Dada Solomuna i Ljubu Pantović, dok su Miljanu Kulić nominovali učesnici rijalitija.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šok u Parovima: Njih šestoro je nominovano za izbacivanje!

Izvor: Svet plus, 18.Feb.2017

Sinoć su u rijalitiju Parovi održane nominacije, a neko od njih šestoro napustiće vilu u nedelju uveče. ..Sinoć su sami ukućani vile Parova, produkcija i gledaoci dali svoju reč i rekli ko treba da leti napolje. Na njegovo iznenađenje, od strane gledalaca nominovan je Milutin Radosavljević...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.