Ovi snimci pokazuju šta radi Anastasija bez Tea! (video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2016, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovi snimci pokazuju šta radi Anastasija bez Tea! (video)

Konačno je otkriveno na koji način Anastasija Ražnatović provodi dane otkako je ponovo slobodna devojka.

Otkako se u medijima pojavila informacija da je Anastasija Ražnatović u vezi sa srpskim olimpijcem Milošem Teodosićem njen privatni život pod budnim je okom javnosti, a posebno interesovanje vlada otkako su njih dvoje stavili tačku na svoju vezu.

Obzirom na to da sve interesuje sa kim se sada Anastasija viđa otkako je slobodna devojka, ekipa emisije “Paparazzo Lov” pratila ju je u stopu i uspela da otkrije na koji način provodi svoje slobodno vreme.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ovi snimci pokazuju šta radi Anastasija bez Tea! (video)

Izvor: Svet, 29.Nov.2016

Konačno je otkriveno na koji način Anastasija Ražnatović provodi dane otkako je ponovo slobodna devojka.. . Otkako se u medijima pojavila informacija da je Anastasija Ražnatović u vezi sa srpskim olimpijcem Milošem Teodosićem njen privatni život pod budnim je okom javnosti, a posebno interesovanje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.