Ove stvari niste znali o svojim omiljenim crtanim junacima! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove stvari niste znali o svojim omiljenim crtanim junacima! VIDEO

Crtani junaci često su zasnovani na nekim istinitim likovima ili događajima, a da mi to uopšte nismo mogli da pretpostavimo.

Crtani filmovi zovu vas u svoj svet u kom vlada ljubav, sreća, radost, iskrenost. Ponekad iza naših omiljenih junaka stoji i nešto više.

Pokahontas: Ona je jedna od omiljenih junakinja crtaća i potpuno se razlikuje od drugih, donekle klasičnih Diznijevih princeza. Iako svi znaju da je Pokahontas inspirisana stvarnim likom, istorijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dokazi kažu da je njeno pravo ime bilo Matoaka, a da je Pokahontas samo nadimak koji znači “nevaljala” ili “razmaženo dete”. Iako to u crtaću nije primetno, Pokahontas je u stvarnosti zapravo imala 26 braće i sestara.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.