Ove rijaliti ličnosti Srbije su stupile u ISTOPOLNE ZAJEDNICE! Jedna ljubavna priča se završila TRAGIČNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 17:28

Ove rijaliti ličnosti Srbije su stupile u ISTOPOLNE ZAJEDNICE! Jedna ljubavna priča se završila TRAGIČNO

Sve smo ih gledali na malim ekranima!

Zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović danas su stale na ludi kamen i jedna drugoj se zaklele na večnu ljubav, na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Bivše zadrugarke su se odlučile za komšijsku zemlju, jer u Srbiji nisu dozvoljena stupanja u istopolne zajednice, dok u Crnoj Gori jesu.

Međutim, Matora i Anita nisu prve naše poznate rijaliti ličnosti koje će stupiti u istopolni brak.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Nedavno je odjeknula vest o poznatim rijaliti blizancima Miki i Gibi Vasić da su rešili da promene pol, što je potvrdila i njihova majka Rada Vasić, koja je otkrila detalje, te da su iskeširali čak preko 50.000 evra kako bi Mika i Giba postali Ivana i Ana Nikolić.

Kako je Rada potvrdila za medije, Ivana se udala za nemca i živi u Nemačkoj, a on nema pojma o njenoj prošlosti i promeni pola, dok Ana živi sa dečkom.

Podsetimo se i čuvenog "Velikog brata" u kojem smo pratili Bobana Stojanovića, LGBT aktivistu koji bio u dugogodišnjoj vezi sa izvesnim Adamom, a zalagao za prava LGBT zajednice i učestovao u organizaciji "Prajda" u Beogradu. Stojanović se preselio iz Srbije i uživa slobodno u svojoj ljubavi sa emotivnim partnerom.

A post shared by Boban Stojanović (@resilient_poet)

Pored Bobana, maneken Petar Petrović, nekadašnji učesnik rijalitija "Veliki brat", živi u Londonu sa svojim suprugom, svetski poznatim plesačem Tristanom Templom, sa kojim se i venčao. Važio je za pravog frajera u "Velikom bratu", a onda je priznao da je gej.

Atraktivni maneken i njegov muž imaju u planu da se uskorijoj budućnosti ostvare i kao roditelji, jer su na poslovnom polju već ostvareni.

Transrodna pevačica i bivša učesnica "Parova" Nataša Maza nakon promene pola počela je sa ostvarenjem svojih snova.

Nataša se udala 2010. godine i uspešno je čuvala supruga od očiju javnosti. Međutim, ova priča nije imala srećan kraj, a nedavno je Maza obavestila javnost da je njen muž preminuo.

Ljubavi moja, životiću moj, oči moje najlepše, ovako je sve počelo i nikada, nikada se neće završiti. Večno tvoja Natašica! Počivaj u miru - napisala je ona uz fotografije sa venčanja.

- Ne pričam o suprugu puno. Moj suprug je programer i on ne voli da se pojavljuje u medijima. Nisam želela da ikada ima problema zbog mene - svojevremeno je izjavila Nataša Maza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MATORA DALA 950 EVRA ZA JEDNU PESMU Izvadila štos novčanica na svom venčanju, isplivao snimak sa Svetog Stefana

Izvor: Blic, 12.Jul.2023, 12:08

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović venčale su se na Svetom Stefanu, gde su okupile svoje prijatelje i kumove, dok članovi porodica nisu prisustvovali ceremoniji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.