Ovako je Snežana Savić izgledala na samom početku karijere (foto)

Izvor: Scandal.rs, 31.Jan.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Snežana Savić izgledala na samom početku karijere (foto)

“Mlada glumica čije vreme tek dolazi”, reči su kojima su opisivali Snežanu Savić davne 1977. kada je snimila izazovan novogodišnji editorijal.

Snežana je tada bila aktuelna Koštana i Petrija, a tih angažmana se seća i danas. Ona je u jednom intervjuu istakla da je najveći pečat u njenoj karijeri ostavila Koštana, koju je igrala još davne 1976. godine, u filmu reditelja Slavoljuba Stefanović Ravasija.

“Sećam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da je Danilo Bata Stojković jednom prilikom izjavio da sam ja za njega najbolja Koštana i da on bolju nije video”, rekla je Snežana Savić, prenosi blic.rs.

A tada je izgledala ovako.

Doček 1977: Snežana Savić, aktuelna Koštana i Petrija / Novogodišnji fotosi mlade glumice čije vreme tek dolazi https://t.co/R5X42gZbVe pic.twitter.com/2THd8HGiaF

— Yugopapir (@Yugopapir) December 31, 2016

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.