Ovako je Karleuša prokomentarisala nastup Nataše Bekvalac na Paradi ponosa! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Sep.2016, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Karleuša prokomentarisala nastup Nataše Bekvalac na Paradi ponosa! (FOTO)

Nastup Našate Bekvalac na Paradi ponosa koja je danas održana u Beogradu izazvao je različite komentare, a tim povodom oglasila se i Jelena Karleuša na svom profilu na Tviteru.

Jelena je prokomentarisala održani Prajd u srpskoj prestonici i u svom maniru iznela mišljenje o tome što je "Novosadska barbika" nastupila na pomenutom događaju.

Foto: Telegraf

Jelena Karleuša je napisala sledeće:

Printskrin: Twitter/karleusastar

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Twiter

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Jelena Karleuša napala Natašu Bekvalac! FOTO

Izvor: Svet plus, 19.Sep.2016, 14:10

Jelena Karleuša napala je Natašu Bekvalac zbog pojavljivanja na "Paradi ponosa", koja je juče održana u Beogradu, smatrajući da ona nije adekvatna osoba za tu vrstu pojavljivanja...Vidno iznervirana, Jelena Karleuša potpuno je poludela zbog nastupe Nataše Bekvalac na Paradi, te je na društvenoj...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.